HandFotKnäAxelOsteoporosHöftIntyg

Våra Ortopeder

Image for Dr Anne Filipsson

Dr Anne Filipsson

Är legitimerad läkare och specialist i ortopedisk kirurgi.

Hon gick sin läkarutbildning på Universitetssjukhuset i Linköping, gjorde AT på lasarettet i Motala och specialistutbildningen på Motala Lasarett, Universitetssjukhuset i Linköping samt på Kärnsjukhuset i Skövde.
Hon har även arbetat som läkare inom företagshälsovård, primärvård och på smärtmottagning.
Med en egen mottagning har hon möjlighet att ge dig personlig service i en trevlig miljö.

”Det goda mötet mellan läkare och patient är grunden till ett gott behandlingsresultat”

Image for Dr Allan Andersson

Dr Allan Andersson

Han började, efter studier i Umeå, sin läkarbana i Örnsköldsvik där han blev specialist i ortopedi 1986. Han har arbetat med de flesta delarna av ortopedin som höft, knä, fot och axelkirurgi samt idrottstraumatologi. Under 14 år var han också lagläkare för MODO-hockey och landslaget. Är smålänning och har arbetat i Jönköping och Oskarshamn samt nu i Västervik.

Image for Dr Bengt Horn af Åminne

Dr Bengt Horn af Åminne

Är legitimerad läkare och specialist i ortopedi sedan 1992. Uppvuxen i Motala, utbildad i Tyskland, Norge och Sverige. Arbetar sedan 90-talet på ortopedkliniken i Motala som överläkare. Har arbetat med det mesta inom ortopedi och ägnar sig numera mest åt höft- och knäproteskirurgi samt fotkirurgi.

Image for Dr Bertil Berggren

Dr Bertil Berggren

Uppväxt i Bromma. Grundutbildning i medicin i Uppsala. Specialutbildning till ortopedkirurg i Gävle. Idrottsläkare. Verkat som lagläkare i olika bollsporter under 25 år.

Specialintresse: Idrottsskador av såväl överbelastningstyp som olycksfallstyp.

Image for Dr Erik Carsjö

Dr Erik Carsjö

Utbildade sig till läkare vid Karolinska Institutet och är specialist i ortopedi och i allmänkirurgi. Han har också arbetat som idrottsläkare med bland annat ishockey och friidrott, och har varit Friskis&Svettis-ledare i drygt 30 år i Stockholmssektionen. Erik har lång och grundlig erfarenhet från det mesta inom ortopedi med särskild inriktning mot idrottsskador.

Image for Dr Jan-Erik Bergqvist

Dr Jan-Erik Bergqvist

Är Utbildad i Uppsala. Legitimerad läkare och specialist i ortopedi sedan 2001.

Arbetar sedan 1996 i Motala. Har även arbetat som ortoped i Norge och Storbritannien.

Har arbetat med det mesta inom ortopedi och numera framförallt höft- och knäproteskirurgi samt fotkirurgi.

Image for Dr Jean Kawas

Dr Jean Kawas

Jean utbildade sig till  legitimerad läkare och blev specialist i ortopedi 1997 i hemlandet Syrien.
Han är nu också legitimerad läkare och specialist i ortopedi i Sverige.
Jean arbetar sedan 2011 på barnortopediska kliniken på Astrid Lindgrens Barnsjukhus, Karolinska Universitetssjukhuset i Solna.
Han har arbetat med höft, knä, fot, hand och axel och de senaste åren främst med inriktning
mot barn, knäskador, handskador och fotproblem.

Image for Dr Krister Djerf

Dr Krister Djerf

Är legitimerad läkare, specialist i ortopedi och medicine doktor.

Krister är utbildad i Linköping där han blev specialist i ortopedi och även skrev en doktorsavhandling om höftproteser. I Linköping arbetade Krister framförallt med barnortopedi och höftkirurgi.
1992 fick Krister möjlighet att tillsammans med kunniga medarbetare starta Ortopedkliniken i Motala och där har han arbetat sedan dess, numera på deltid. De senaste åren har Krister arbetat mest med proteskirurgi i knä och höft samt fotortpedi.

Image for Dr Marie Leksell

Dr Marie Leksell

Är legitimerad läkare och specialist i ortopedi

Image for Dr Nikolaos Kiapekos

Dr Nikolaos Kiapekos

Är legitimerad läkare och specialist i ortopedi och barnortopedi. Arbetar sedan 2011 på barnortopediska kliniken på Astrid Lindgrens Barnsjukhus, Karolinska Universitetssjukhus i Solna. Han gjorde specialistutbildningen på Gävle Lasarett, Karolinska Universitetssjukhuset i Solna samt på Södersjukhuset. Han har arbetat med höft, knä, fot, hand och axelkirurgi och har en särskild inriktning mot deformitetskirurgi. Han är doktorand på Karolinska Institutet.
Image for Dr Per Delvert

Dr Per Delvert

Är en fembarnsfar som gick sin läkarutbildning på Hälsouniversitetet i Linköping. Är legitimerad läkare och specialist inom ortopedi.
Har arbetat på Västerviks sjukhus sedan 1997, senaste åren med inriktning framför allt på barn, fötter och knäproteser.
Har också arbetat extra som ortoped på flera sjukhus i Sverige och i Norden.
Kommer nu att ha mottagning några dagar i månaden på Cityortopedi där han trivs mycket bra med både miljön, kollegorna och den fantastiska personalen.

Image for Dr Rolf Andersson

Dr Rolf Andersson

Fick sin grundutbildning vid Karolinska institutet och flyttade sedan till Värmland där han utbildadsig till ortoped i Karlstad och blev specialist 1985. Har refter varit överkare på sjukhusen Kristinehamn och Karlskoga, men nu återvänt till Stockholm. Han har arbetat med det mesta inoortopedin, men på senare år med speciellt intresse för axlar och fötter.

Image for Dr Sarwar Mahmood

Dr Sarwar Mahmood

Är legitimerad läkare, specialist i ortopedi samt medicine doktor.
Han har disputerat på höftproteser och arbetar mest med proteskirurgi och fotkirurgi.

Image for Dr Stig Lindequist

Dr Stig Lindequist

Är legitimerad läkare, specialist i Ortopedi och Allmän kirurgi samt Medicine Doktor.

Stig är utbildad vid Karolinska Institutet i Stockholm. Tjänstgjort vid Huddinge Universitetssjukhus där han disputerade på en avhandling om höftfrakturer. Därefter anställd som överläkare och sektionschef för den ortopediska verksamheten vid Södertälje sjukhus. Har under flera år i perioder arbetat utomlands bland annat i Saudi Arabien, Förenade Arabemiraten och Libanon.

Stig har en bred ortopedisk erfarenhet och har de senaste 15 åren huvudsakligen arbetat med dagkirurgi med fokus på knäskador, fotproblem och handskador.