HandFotKnäAxelOsteoporosHöftIntyg

Våra Ortopeder

Image for Dr Anne Filipsson

Dr Anne Filipsson

Är legitimerad läkare och specialist i ortopedisk kirurgi.

Hon gick sin läkarutbildning på Universitetssjukhuset i Linköping, gjorde AT på lasarettet i Motala och specialistutbildningen på Motala Lasarett, Universitetssjukhuset i Linköping samt på Kärnsjukhuset i Skövde.
Hon har även arbetat som läkare inom företagshälsovård, primärvård och på smärtmottagning.
Med en egen mottagning har hon möjlighet att ge dig personlig service i en trevlig miljö.

”Det goda mötet mellan läkare och patient är grunden till ett gott behandlingsresultat”

Image for Dr Rolf Andersson

Dr Rolf Andersson

Fick sin grundutbildning vid Karolinska institutet och flyttade sedan till Värmland där han utbildadsig till ortoped i Karlstad och blev specialist 1985. Har refter varit överkare på sjukhusen Kristinehamn och Karlskoga, men nu återvänt till Stockholm. Han har arbetat med det mesta inoortopedin, men på senare år med speciellt intresse för axlar och fötter.

Image for Dr Bertil Berggren

Dr Bertil Berggren

Uppväxt i Bromma. Grundutbildning i medicin i Uppsala. Specialutbildning till ortopedkirurg i Gävle. Idrottsläkare. Verkat som lagläkare i olika bollsporter under 25 år.

Specialintresse: Idrottsskador av såväl överbelastningstyp som olycksfallstyp.

Image for Dr Erik Carsjö

Dr Erik Carsjö

Utbildade sig till läkare vid Karolinska Institutet och är specialist i ortopedi och i allmänkirurgi. Han har också arbetat som idrottsläkare med bland annat ishockey och friidrott, och har varit Friskis&Svettis-ledare i drygt 30 år i Stockholmssektionen. Erik har lång och grundlig erfarenhet från det mesta inom ortopedi med särskild inriktning mot idrottsskador.

Image for Dr Per Delvert

Dr Per Delvert

Är en fembarnsfar som gick sin läkarutbildning på Hälsouniversitetet i Linköping. Är legitimerad läkare och specialist inom ortopedi.
Har arbetat på Västerviks sjukhus sedan 1997, senaste åren med inriktning framför allt på barn, fötter och knäproteser.
Har också arbetat extra som ortoped på flera sjukhus i Sverige och i Norden.
Kommer nu att ha mottagning några dagar i månaden på Cityortopedi där han trivs mycket bra med både miljön, kollegorna och den fantastiska personalen.

Image for Dr Ted Eneqvist

Dr Ted Eneqvist

Legitimerad läkare, specialistläkare i ortopedisk kirurgi och medicine doktor.
Arbetar främst med ryggortopedi.

Image for Dr Dejan Jelesijevic

Dr Dejan Jelesijevic

Före detta vattenpolospelare som tog sin medicinexamen i Serbien. Har gjort AT i Trollhättan. Blev legitimerad år 2011 och sedan dess har jobbat inom ortopedi bl.a på Ortopedkliniken St:Görans sjukhus samt på barnortopediska kliniken på Astrid Lindgrens Barnsjukhus, Karolinska Universitetssjukhus i Solna.

Nuvarande anställd på Ortopedkliniken, Södersjukhuset där han har under sin specialistutbildning genomgått randning på Cleveland Clinic i Florida,USA. Specialist i ortopedi, arbetar framförallt med höft- och knäproteskirurgi.

Image for Dr Jean Kawas

Dr Jean Kawas

Jean utbildade sig till  legitimerad läkare och blev specialist i ortopedi 1997 i hemlandet Syrien.
Han är nu också legitimerad läkare och specialist i ortopedi i Sverige.
Jean arbetar sedan 2011 på barnortopediska kliniken på Astrid Lindgrens Barnsjukhus, Karolinska Universitetssjukhuset i Solna.
Han har arbetat med höft, knä, fot, hand och axel och de senaste åren främst med inriktning
mot barn, knäskador, handskador och fotproblem.

Image for Dr Nikolaos Kiapekos

Dr Nikolaos Kiapekos

Är legitimerad läkare och specialist i ortopedi och barnortopedi. Arbetar sedan 2011 på barnortopediska kliniken på Astrid Lindgrens Barnsjukhus, Karolinska Universitetssjukhus i Solna. Han gjorde specialistutbildningen på Gävle Lasarett, Karolinska Universitetssjukhuset i Solna samt på Södersjukhuset. Han har arbetat med höft, knä, fot, hand och axelkirurgi och har en särskild inriktning mot deformitetskirurgi. Han är doktorand på Karolinska Institutet.
Image for Dr Telmo Ramos

Dr Telmo Ramos

Är legitimerad läkare, specialist i ortopedi och medicine doktor.

Telmo är utbildad i Skövde där han blev specialist i ortopedi och även skrev en doktorsavhandling på Sahlgrenska Akademi om skenbensfrakturer. I Skövde arbetade han framförallt med fraktur- och rekonstruktionstkirurgi.

Han är aktiv medlem av ILLRS/ASAMI som är internationella organisationer som studerar behandlingar med rekonstruktionskirurgi.
Som fritidsintresse tränar han karate kyokushin.”

Image for Dr Anders Sperber

Dr Anders Sperber

Specialist/överläkare i ortopedi, f.n. verksam vid Mälarsjukhuset i Eskilstuna. Med.dr vid KI 1997.

Bred ortopedisk verksamhet sedan många år, efterhand inriktad på knä och axelsjukdomar, numer fokus på proteskirurgi i axeln.

Image for Dr Bengt Horn af Åminne

Dr Bengt Horn af Åminne

Är legitimerad läkare och specialist i ortopedi sedan 1992. Uppvuxen i Motala, utbildad i Tyskland, Norge och Sverige. Arbetar sedan 90-talet på ortopedkliniken i Motala som överläkare. Har arbetat med det mesta inom ortopedi och ägnar sig numera mest åt höft- och knäproteskirurgi samt fotkirurgi.