HandFotKnäAxelOsteoporosHöftIntyg

Våra Ortopeder

Image for Dr Anne Filipsson

Dr Anne Filipsson

Är legitimerad läkare och specialist i ortopedisk kirurgi.

Hon gick sin läkarutbildning på Universitetssjukhuset i Linköping, gjorde AT på lasarettet i Motala och specialistutbildningen på Motala Lasarett, Universitetssjukhuset i Linköping samt på Kärnsjukhuset i Skövde.
Hon har även arbetat som läkare inom företagshälsovård, primärvård och på smärtmottagning.
Med en egen mottagning har hon möjlighet att ge dig personlig service i en trevlig miljö.

”Det goda mötet mellan läkare och patient är grunden till ett gott behandlingsresultat”

Image for Dr Rolf Andersson

Dr Rolf Andersson

Fick sin grundutbildning vid Karolinska institutet och flyttade sedan till Värmland där han utbildadsig till ortoped i Karlstad och blev specialist 1985. Har refter varit överkare på sjukhusen Kristinehamn och Karlskoga, men nu återvänt till Stockholm. Han har arbetat med det mesta inoortopedin, men på senare år med speciellt intresse för axlar och fötter.

Image for Dr Bertil Berggren

Dr Bertil Berggren

Uppväxt i Bromma. Grundutbildning i medicin i Uppsala. Specialutbildning till ortopedkirurg i Gävle. Idrottsläkare. Verkat som lagläkare i olika bollsporter under 25 år.

Specialintresse: Idrottsskador av såväl överbelastningstyp som olycksfallstyp.

Image for Dr Erik Carsjö

Dr Erik Carsjö

Utbildade sig till läkare vid Karolinska Institutet och är specialist i ortopedi och i allmänkirurgi. Han har också arbetat som idrottsläkare med bland annat ishockey och friidrott, och har varit Friskis&Svettis-ledare i drygt 30 år i Stockholmssektionen. Erik har lång och grundlig erfarenhet från det mesta inom ortopedi med särskild inriktning mot idrottsskador.

Image for Dr Per Delvert

Dr Per Delvert

Är en fembarnsfar som gick sin läkarutbildning på Hälsouniversitetet i Linköping. Är legitimerad läkare och specialist inom ortopedi.
Har arbetat på Västerviks sjukhus sedan 1997, senaste åren med inriktning framför allt på barn, fötter och knäproteser.
Har också arbetat extra som ortoped på flera sjukhus i Sverige och i Norden.
Kommer nu att ha mottagning några dagar i månaden på Cityortopedi där han trivs mycket bra med både miljön, kollegorna och den fantastiska personalen.

Image for Dr Ted Eneqvist

Dr Ted Eneqvist

Legitimerad läkare, specialistläkare i ortopedisk kirurgi och medicine doktor.
Arbetar främst med ryggortopedi.

Image for Dr Jean Kawas

Dr Jean Kawas

Jean utbildade sig till  legitimerad läkare och blev specialist i ortopedi 1997 i hemlandet Syrien.
Han är nu också legitimerad läkare och specialist i ortopedi i Sverige.
Jean arbetar sedan 2011 på barnortopediska kliniken på Astrid Lindgrens Barnsjukhus, Karolinska Universitetssjukhuset i Solna.
Han har arbetat med höft, knä, fot, hand och axel och de senaste åren främst med inriktning
mot barn, knäskador, handskador och fotproblem.

Image for Dr Nikolaos Kiapekos

Dr Nikolaos Kiapekos

Är legitimerad läkare och specialist i ortopedi och barnortopedi. Arbetar sedan 2011 på barnortopediska kliniken på Astrid Lindgrens Barnsjukhus, Karolinska Universitetssjukhus i Solna. Han gjorde specialistutbildningen på Gävle Lasarett, Karolinska Universitetssjukhuset i Solna samt på Södersjukhuset. Han har arbetat med höft, knä, fot, hand och axelkirurgi och har en särskild inriktning mot deformitetskirurgi. Han är doktorand på Karolinska Institutet.
Image for Dr Telmo Ramos

Dr Telmo Ramos

Är legitimerad läkare, specialist i ortopedi och medicine doktor.

Telmo är utbildad i Skövde där han blev specialist i ortopedi och även skrev en doktorsavhandling på Sahlgrenska Akademi om skenbensfrakturer. I Skövde arbetade han framförallt med fraktur- och rekonstruktionstkirurgi.

Han är aktiv medlem av ILLRS/ASAMI som är internationella organisationer som studerar behandlingar med rekonstruktionskirurgi.
Som fritidsintresse tränar han karate kyokushin.”

Image for Dr Anders Sperber

Dr Anders Sperber

Specialist/överläkare i ortopedi, f.n. verksam vid Mälarsjukhuset i Eskilstuna. Med.dr vid KI 1997.

Bred ortopedisk verksamhet sedan många år, efterhand inriktad på knä och axelsjukdomar, numer fokus på proteskirurgi i axeln.

Image for Dr Bengt Horn af Åminne

Dr Bengt Horn af Åminne

Är legitimerad läkare och specialist i ortopedi sedan 1992. Uppvuxen i Motala, utbildad i Tyskland, Norge och Sverige. Arbetar sedan 90-talet på ortopedkliniken i Motala som överläkare. Har arbetat med det mesta inom ortopedi och ägnar sig numera mest åt höft- och knäproteskirurgi samt fotkirurgi.

Image for Dr Sarwar Mahmood

Dr Sarwar Mahmood

Tre barns pappa, legitimerad läkare och specialist inom ortopedi med riktning mot proteskirurgi och fotkirurgi, har tidigare jobbat på Sundsvall sjukhus, disputerade på höftproteskirurgi i Umeå Universitet och jobbat på fotsektion på akademiska sjukhuset. Sedan 2016 jobbar Sarwar på Norrtälje sjukhus med protes och fotkirurgi.

Image for Dr Henrik Lundblad

Dr Henrik Lundblad

Henrik Lundblad är överläkare och specialist i ortopedi och verksam inom rekonstruktiv ortopedi vid Karolinska Universitetssjukhuset. Han har erfarenhet bl.a. inom proteskirurgi, trauma och artroskopisk kirurgi. Hans subspecialitet inom ortopedi är behandling av medfödda eller förvärvade deformiteter inklusive benförlängning, infekterade eller svårläkta frakturer samt osteotomier av bäcken och extremiteter för att förbättra funktion och förebygga eller lindra artros.

Från hösten 2013 till sommaren 2019 jobbade han halvtid på barnortopeden och halvtid på vuxenortopeden med avsikten att skapa ett deformitetscentrum och en bra övergång för barn med ortopediska problem som kvarstår i vuxen ålder.

Henrik är president i LLRS Nordic som är en nordisk förening för deformitetskirurgi. Han är även medicine doktor och disputerade 2012 med avhandlingen ”Pain in patients with osteoarthritis treated with total knee arthroplasty”

Image for Dr Georgios Apostolidis

Dr Georgios Apostolidis

Georgios är legitimerad läkare och specialist i ortopedi.

Han gjorde sin specialistutbildning i Sverige och har jobbat bland annat på Karolinska Universitetssjukhus i Solna, Uppsala Universitetssjukhus (ryggsektion) samt Sahlgrenska Universitetssjukhus i Mölndal.

Georgios har arbetat med höft, knä, fot, hand och axelkirurgi.

Arbetar sedan 2019 på barnortopediska kliniken på Astrid Lindgrens Barnsjukhus, Karolinska Universitetssjukhus i Solna.

Image for Dr Staffan Wallén

Dr Staffan Wallén

Jag har läst i Umeå och fått min specialistutbildning i Kalmar. Jag flyttade till Stockholm år 2000 och har bland annat tjänstgjort på Danderyds sjukhus.

Jag har en ganska bred kompetens men har sista tiden intresserat mig speciellt för fotproblem. Min styrka är att jag är ganska duktig på diagnostik. Min svaghet är att jag kan uppfattas som fåordig men det är väl mitt Norrlandsarv.

På fritiden gillar jag att läsa, motionera och renovera hus. Jag är också intresserad av konst och inredning.